اهرمکو سازنده انواع تاورکرین و بالا برهای ساختمانی و آلیماک

ساخت بالابر و آسانسور کارگاهی،مصالح و نفربر، تاورکرین، آسانسور کارگاهی آلیماک

40سال است که به لطف ایزد منان با بهترین کیفیت و بالاترین سطح خدمات در اوج ایستاده ایم

کلیک کنید

نحوه نصب تاور کرین

مرحله اول: نصب پایه تاور کرین

این مرحله به سه صورت انجام پذیر می باشد. متداول ترین شیوه پایه تثبیت (Anchor Base Tower Crane) می باشد که در فنداسیون بتنی ساختمان نصب می گردد. شیوه دوم نصب بر روی کالسکه می باشد به این شکل که کالسکه تاور کرین به وسیله وزنه های بتنی در جای خود ثابت می کردد. شیوه سوم نصب بر روی ریل متحرک می باشد که در این شیوه تاور کرین توانایی حرکت در پروژه را پیدا خواهد کرد.

مرحله دوم: نصب سکشن اصلی یا سکشن مادر تاور کرین

در این مرحله نصب سکشن اصلی به پایه فولادی تاور کرین به وسیله پین یا پیچ و با بهره گیری از جرثقیل متحرک (Mobile Crane) می باشد. سکشن اصلی که در اغلب تاور کرین ها بزرگتر و نیرومند تر از سکشن های ارتفاعی می باشد. در این مرحله درجه انحراف عمودی تاور کرین کنترل می گردد.

در نصب این تاور کرین به پایه تثبیت از ۱۶ بولت (Bolt) بهره برده شده است. این بولت های فولادی قادر به تحمل گشتاوری در حدود ۴۳۰۰ پوند بر فوت هستند.

مرحله سوم: نصب سکشن های ارتفاعی

با استفاده از اضافه کردن سکشن های ارتفاعی ارتفاع مورد نیاز به دست می آید و اینگونه روند نصب تاور کرین ادامه پیدا می کند.

مرحله چهارم: نصب گردان تاور کرین

بعد از نصب آخرین سکشن ارتفاعی قطعه زیر گردان و گردان تاور کرین نصب می گردد. این قطعه معمولا سنگین ترین قطعه تاور کرین به شمار می رود و اغلب برای کم شدن وزن و فشار آن به جرثقیل متحرک (Mobile Crane) به شکل دو قطعه جدا از هم نصب می گردد.

مرحله پنجم: نصب کله قندی

بعد از نصب گردان تاور کرین کله قندی به آن افزوده می گردد و به وسیله پین (۴ پین) به گردان وصل می شود.

مرحله ششم: نصب کنفلش یا بازوی وزنه ها

کنفلش یک قطعه یک تکه می باشد. این قطعه به وسیله پین به گردان متصل گردیده و سپس جرثقیل کنفلش را ۱۵ در بالا می آورد تا کابل ها یا بازوهای مهاری بوسیله پین به کله قندی تاور کرین متصل گردند. بعد از نصب کنفلش وزنه های بتنی روی آن نصب می گردد.

مرحله هفتم: نصب فلش یا بازوی کار

فلش تاور کرین که غالبا از سه یا چهار قطعه متشکل گردیده قبلا به هم وصل شده و به شکل یک تکه توسط جرثقیل به گردان نصب می شوند و بعد از آن کابل های مهاری آن به کله قندی متصل می گردند.

مرحله آخر

بعد از نصب فلش، شاریوت (trolley) نصب می گردد و سپس وزنه های کنفلش کامل می شود. جهت راه اندازی تاور کرین بکسل های شاریوت و قلاب نصب و تنظیم می گردند و در آخر سیستم تابلو برق تاور کرین راه اندازی می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظراتمشتریان

شرکت اهرم کو در زمینه پشتیبانی و خدمات بسیار فعال بوده و همواره راهنما و همراه پروژه های عمرانی ما بوده است