ساخت بالابر و آسانسور کارگاهی،مصالح و نفربر، تاورکرین، آسانسور کارگاهی آلیماک
40سال است که به لطف ایزد منان با بهترین کیفیت و بالاترین سطح خدمات در اوج ایستاده ایم
کلیک کنیدتاور کرین
شرکت تولیدی صنعتی اهرمـــکو به لطف خــــداو باتکیه بر۴۰ سال سابقه در امر واردات تاورکرین، ساخت قـــطعات تــــاور کرین و اجاره تاور کرین و گذراندن کورسها ودوره های تخصصی پــتن فرانسه درآن کشور و انتـــقال آن دانش به تیم فنی مـهندسی خود شما را در امر اجاره تاور کرین مناسب یاری می رساند.
تجربه مدیریتی شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو ازسال ۱۳۴۹ در پروژه ساخت سیلو سیمان آب یک در ضمینه واردات فروش و نصب و سرویس تاور کرین آغاز گردید و شرکت اهرمکو در سال ۱۳۷۲موفق به کسب گـــواهی کیفیت ساخت قـــــطعات تاور کرین و بچینگ پلنت از شرکت بازرسی کــیفیت و استاندارد ایــران گردید. و همین امرما را پرتوان در طراحی و ساخت ماشین آلات ساختمانی ، فروش و اجاره تاور کرین گردانیده است..
شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو اولین و تنها دارنده خط تولید انبوه آسانسور کارگاهی با ۳۶ ماه گارانتی در سراسر کشور.
AHROMCO.ORG
AHROMCO.IR
INFO@AHROMCO.ORG
۲۲۲۲۷۶۲۱-۲۲۲۷۵۹۹
آدرس کارخانه شماره ۱:تهران -بزرگراه فتح- فتح۲۳-پ ۳۳
دفتر مرکزی و خدمات و پشتیبانی:تهران میرداماد-البرز-بن بست قبادیان پ۳۴
—
تاور کرین ها وسایل سنگین را جا به جا می کنند و نوعی جرثقیل محسوب می شوند.و به دلیل توان بار برداری و شعاع جابجایی متنوع تاور کرین ، در خیلی از زمینه ها و صنایع مختلف و انواع ساخت و ساز از تاور کرین استفاده می شود و اصولا تاور کرین ها انواع وسایل و مصالح را تا ارتفاع مورد نیاز تایین شده بالا می برند و در شعاع های مختلف جا به جا می نمایند.
تاور کرین ها به صورت متحرک و ثابت بر روی زمین قابل نصب می باشند.
–تاورکرین وسیله است جهت نقل و انتقال مصالح و انواع متریال اسکلت ساختمانی و …
تاورکرین به سه دسته کلی تقسیم می شود :
دسته اول : سبک ( خود مونتاژ) تلقی میشود(( GMRکه از قسمت پائین میچرخد و شکل ظاهری آن به صوردت L میباشد.
دسته دوم : تاورکرین ها به حالت شکل ظاهری T و متداول در امر ساختمان سازی میباشد این نوع از تاورکرین به لحاظ
اشغال کم فضای محل نصب و قابلیت اتصال به ساختمان برای ارتفاع های بلند کاربردی تر میباشد.
و دسته سوم: تاورکرین های هستند که اصطلاحا” به صورت کلایمبنیگ Climbing در ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد.
این نوع کاربرد تاورکرین در ساختمان اجازه می دهد تا با ارتفاع کمی ( مثلا” ۳۰متر) ، دستگاه نصب گردد و پس
ازرسیدن ارتفاع ساختمان به محدوده ۲۵ متری کلاف های مخصوص کلایمبنیگ روی کف طبقات ساخته شده فوقانی
ساختمان نصب و اجازه میدهد که تاورکرین به وسیله جک هیدرولیک از کف پایه خود جدا شده و به ارتفاع
مطلوب برسد و روی کلاف کلایمبنیگ ماقبل آخر، مستقر گردد. درنتیجه این تاورکرین به همین ترتیب به ارتفاع نهائی
مثلا” (۱۵۰متر)می رسد. بدون نیاز به قطعات ارتفاع مازاد بر ۳۰ متر اولیه خود داشته باشد واین تکنیک ارزشمند
در امر استفاده تاورکرین در ساختمان میباشد.
***
سال ها پیش در ساخت و سازهای پروژه های بسیار گسترده و عظیم نیازمند صرف هزینه های گزاف، زمان بسیار زیاد و به علاوه نیروی کاری فراوانی بود. صرف تمامی این موارد به این منظور صورت می گرفت که بتوان در ارتفاع حجم زیاد مصالح را به کار گرفت. از اولین تمدنها و کسانی که اقدام به ساخت چنین ماشین الاتی کردند می توان به مصریان باستان اشاره کرد که در ساخت بناهای عظیم و مرتفع بکار گرفته شد .
یکی از بیاد ماندنی ترین و قدیمی ترین سوابق حضور تاور کرین در کشور عزیزمان در ساخت بنای آزادی در میدان آزادی است . که کمک شایانی در ساخت و بهبود راندمان آن پروژه عظیم داشت . از جمله شرکتهایی که می توان در ساخت تاور کرین به آنها به عنوان دو قطب اصلی یا حد اقل در کشور ما به آن اشاده کرد Potain فرانسه وLiebherr آلمان اشاره کرد. این دستگاه ها همان جرثقیل های برجی است که این قابلیت را دارند تا وسایل و تجهیزات مورد نیاز را تا محدوده و ارتفاع مورد نیاز جابجا کرده
تاورکرین یکی از مهم ترین و رایج ترین تجهیزاتی است که در تمامی ساخت و ساز های عظیم حضوری پررنگ دارد. این جرثقیل ها در انواع مختلفی به لحاظ توان بار برداری و ارتفاع کاربری و همچنین شعاع حرکتی ، طراحی و ساخته می شوند. ازمتداول ترین وظایف تاور کرین در امر ساخت ساختمان می توان به بالا بردن تجهیزات ، مصالح ساختمانی ، جا به جا کردن باکت بتن و تیر اهن ، انواع ستون و…. نیز اشاره کرد.
ارتفاع تاورکرین ها قابل افزایش و کاستن است ولی در محدوده تعریف شده کارخانه سازنده و داشتن اطلاعات تاور کرین مورد نظر محقق نمی شود مگر اینکه دفترچه راهنمای آن در دسترس باشد ویا آمو.ش های لازم را سرپرست نصب دیده باشد.در کشورذ ما بجز تعداد محدودی ، متاسفانه آموزشهای تخصصی نصب و همینطور ساخت قطعات تاور کرین را ندیده اند و به همین دلیل است که شاهد اسمبل کردن قطعات مختلفی از چند تاور کرین مختلف (حتی از چند برند سازنده تاورکرین)بر روی یک دستگاه می باشیم.
نداشتن مجوز لازم برای ساخت قطعات تاور کرین از مراجع قانونی ( برای مثال شرکت بازرسی و استاندارد ایران) و صدور گواهی های فرمایشی و حتی غیر حضوری ( تلفنی)به عنوان استاندارد و گواهی پس از نصب تاور کرین تا القاب مهندس به افرادی که تحصیلات کافی در این رابطه نیز ندارند باعث گشته تا این صنف مشکلات بزرگ بنیادی در کشور عزیزمان داشته باشد.
شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو به مدریت علی اصغر وند الوند فارق التحصیل از دانشگاه سانترو فورماسیون لیون فرانسه و فارق التحصیل کورسهای تخصصی پتن فرانسه در سال ۱۳۷۲ موفق به کسب گواهی کیفیت در ساخت محصولات خود از شرکت بازرسی و استاندارد ایران شد.
در کارنامه شرکت اهرمکو به نمایندگی پتن فرانسه یکی از برزگترین تولید کنندگان تاور کرین در جهان ، تا سال ۱۹۹۲ میلادی می توان اشاره کرد.
حضور مدیر عامل شرکت اهرمکو به عنوان مدرس افتخاری در کلاسهای استاندارد و ایمنی PHQ و در اختیار قرار دادن فضای کارخانه و ماشین آلات (تاور کرین ، آسانسور کارگاهی و …) در هنگام برگزاری این کلاسها و دوره ای اموزشی ادای دینی است به مهندسین و افرادی که با بالا بردن علم و افزایش توانایی هایشان می توانند وضعیت کنونی را بهبود ببخشند و به میهن عزیزمان خدمت کنند.
شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو دارنده بزرگترین بانک اطلاعاتی و تخصصی انواع تاور کرین در ایران.
بعضی از اجزای تشکیل دهنده تاور کرین
- پایه تثبیت
- قطعات ارتفاعی تاور کرین
- گردان
- فلش
- کنتر فلش
- مهاری ها و اتصالات آن
- کله قندی
- کاج(مجموعه تلسکوپاژ ) تاورکرین
- شاریوت
- گیربکس والکتروموتور های گردان و وینچ سیم بکسل
- کابین اپراتور تاور کرین
- ریموت و پنل راهبری تاور کرین
- تابلوی برق تاورکرین (اینورتری یا غیر اینور تری)
- …